Retir a la natura els dies 15 i 16 de juny de 2019

Retir a la natura

Recupera els teus recursos innats

Com cada any, apropant-nos al solstici d’estiu, volem aprofitar, un cop més, aquest moment de renovació energètica per tal de re-connectar-nos amb capacitats i recursos que no sempre tenim presents. D’aquesta manera situats en plena natura, disposarem d’unes condicions idònies, tan d’espai com de temps, per a conèixer i practicar tècniques que ens ajudaran a integrar una nova tendència, consistent en pensar sentir i actuar en la mateixa direcció.

Centrats en aquest objectiu, desenvoluparem practiques de ioga per tal de treballar el nostre esquema corporal, aconseguint alhora, estabilitat mental, que reforçarem mitjançant algunes tècniques meditatives que ens aportaran més fluïdesa a la nostra ment…

Tot plegat es veurà potenciat amb la introducció de tècniques de Coherència Cardíaca que resulten ser del tot indicades per tal de generar una resposta de regulació fisiològica, que conseqüentment incideix en el nostre estat emocional.

Programa

Així doncs ens reunirem al Casal La Salle, situat a Veciana, a la comarca de l’Anoia, on compartirem un cap de setmana saludable, divertit i seriós al mateix temps.

 

Preu del Retir 180 € tot inclòs.

L’allotjament és en habitacions dobles que es poden compartir, o bé es pot instal·lar-s’hi de manera individual (185€).

 

Inscripció:

Les places son limitades: així que cal fer un abonament previ de 60,00 € per tal d’assegurar la teva reserva, efectuant una transferència al compte de Caixa d’Enginyers ES63 3025 0005 8614 3328 2282.

Posteriorment cal enviar el justificant d’ingrés a kailash@kailash.cat, en el que s’hi haurà especificat el concepte “RETIR-NATURA” juntament amb les teves dades personals.

Si es vol, es pot fer l’ingrés total de 180 ó 185 €. Tanmateix caldrà formalitzar la inscripció, abans del dia 1 de juny, fent l’ingrés restant de 120 ó 125 €.

 

 

 

¿EN QUÉ TE PODEMOS AYUDAR?

CONSÚLTANOS TU PROBLEMA

Tel 93 328 54 96

kailash@kailash.cat

c/ Comte d'Urgell, 37/39 1-1

08011 • Barcelona

He leido y acepto la política de privacidad