Clases diarias de Hatha Yoga en Barcelona

Armoniza tu mente y tu cuerpo practicando Hatha Yoga

Aquestes classes de Hatha Ioga són una immersió pràctica i potent per a totes les persones que vulguin millorar la seva salut, tant física com mental …

Practiquem un tipus de Hatha Ioga, dinàmic i energètic, posant especial èmfasi en l’estirament muscular, però sempre dins de l’equilibri entre la respiració i els moviments correctes que donen lloc a cada postura.

“Vam iniciar la formació de cada postura, amb moviments lents i suaus, ben coordinats amb la respiració, profunda i tranquil·la. Ens mantenim en la postura durant uns segons i, a poc a poc, l’anem desfent fins a tornar a la posició inicial, i així anem evolucionant en la transició d’una postura a una altra … “

El moviment utilitzat en la formació de les postures o asanes, es transforma en una eina introspectiva i alhora correctora, ja que aporta una integració psicofísica que resulta molt útil per reduir l’estrès, alhora que ajuda a corregir les alteracions del sistema tònic postural i el tractament específic de la zones corporals que puguin estar afectades.

 

 

 

 

 

A través de la pròpia experiència, simultàniament, podem ser conscients del que passa al nostre cos ia la nostra ment: observant les nostres sensacions físiques i la seva intersecció amb les emocions, juntament amb el significat que donem a les nostres vivències.

Consciència del que estàs experimentant mentre ho estàs experimentant …

Consulta els horaris!

Las sesiones terapéuticas son impartidas por Ananda Oliver, Yoga Terapeuta, que cuenta con una amplia experiencia como profesional de la sanidad y como profesora de Hatha Yoga y de Yoga Terapéutico.

¿A quién van dirigidas las clases de Hatha Yoga?

Ideales para aquellas personas que quieran iniciarse en la práctica del Yoga. Asimismo son ampliamente recomendables para aquellos que buscan tener un buen estado físico, calmar la mente y sosegar las emociones.

¿Cómo es una clase de Hatha Yoga?

L’hora i mitja que dura una classe de Ioga s’estructura en unes quatre fases: vam començar amb una fase curta d’inducció a un estat de disponibilitat i harmonització interior (deixar fora de la pràctica la voràgine de la vida quotidiana); a continuació, la fase de preparació pulmonar i vertebral, que és seguida per la preparació corporal, la qual donarà pas al conjunt de asanes, i, finalment, es conclou amb una relaxació final …

Practicant Hatha Ioga obtindràs benestar físic i psicològic

¿EN QUÉ TE PODEMOS AYUDAR?

CONSÚLTANOS TU PROBLEMA

Tel 93 328 54 96

kailash@kailash.cat

c/ Comte d'Urgell, 37/39 1-1

08011 • Barcelona

He leido y acepto la política de privacidad